måndag 7 april 2008

Lilleman = Stor man?

Lille pojken har blivit stor.. vi var på 3 mån kontroll idag.... han väger 5800g och är 61,5cm lång.. Stoorkillen!
Snart har vi ingen bebis längre... *snyft*
Har varit å köpt nya skor idag oxå och jäklar va sköna dom är. Är nån special dämpning på dom så det känns som man riktigt flyter fram. Är bra för mig som faktiskt går då och då.. Mja, nu ska vi inte överdriva heller men jag tror nog det blir fler promenader framöver nu när skorna är riktigt bra.
I fredags var vi ju som bekant in till stan för diverse shopping. Sambon var på föreläsning på morgonen och jag och lillan var hos brorsans tjej och busade med lille *W* en stund tills mamma var klar. Vi drog vidare till Barnens Hus och köpte footsack till vagnen (alltid bra att ha) och beställde registreringsskylt till lille-man. Sedan åkte vi ut och kikade på Färg & Tapet och vi fann några riktigt bra tapeter. En skitsnygg fond till vårat sovrum (som går i brunt och turkost)samt en ljusbeige till övriga väggar. Vi tog en ljusare grå till köket och en grön med nalle puh till lillans fondvägg i hennes rum. Så nu är ett problem mindre löst till huset i alla fall. Hörde rykten nu i helgen om att han som bor där nu har börjat köra lite smågrejer nu oxå.. känns riktigt bra!
Jaja nu ska ja ge mig för idag.. Vi hörs!

1 kommentar:

Maggan sa...

Hej hopp
Välkommen till gatan. Kul att det kommer fler kottar i samma size som lillan :)

Tapeter är ett aber. Nu har vi kört hela huset, nästan. Befriat oss från 80-talets småblommiga i tidstypisk kombination av rosa och brunt :(
Har insett en sak...
Den bård som sattes på lillans vägg (jo jag som egentligen hatar bårt tänkte att man kan ju inte ha fondvägg i alla rum...) var inte ett bra val :(
Ett litet finger från en drygt ettårig busfis, och VOILA så var den bården ehhhh.... Låt oss kalla det för modifierad.

Kul att lilleman växer.
Så att dotra och eran lilla hade kul i tvättstället idag. En fick igång kranen och den andra tvättade händerna. Teamwork.